#1 Removed user 06.01.2015 00:26
Blue fire
22 Posts

Поредния млад талант в цска избяга от цска !!! Mомчета които стават и лягат с мисълта за цска биват пренебрагнати от един комисионер !!! Грънчов,Крачунов,Костов,Якимов,Карачанаков,Долапчиев най-вероятно ще бъдат последвани и от Радой Божилов ,Петър Витанов,чорбаджийски и аз обвинявам един човек !!! Човек който превърна цска в отбор на чужденци и то само от мениджъри с които си прави далаверката !!! Докога ще продължава геноцида срещу младите и перспективните млади футболисти от дюш на цска и изобщо във отбора на цска от страна на този Комисионер бич божи за младите български футболисти !!!Аз се радвам , че този ревлъо , който падна като покосен от снайперист в последното дерби не е тренъор на Левски един малкото отбори заедно със Литекс където се дава шанс на млади футболисти за изяви !!!Колкото и дербита да вземе директивата ще си остане един слаб тренъор който го вълнува само комисионната !!!

#2 Liverpool92 06.01.2015 01:31
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

Колко пристрастен коментар от фен на сините абонати на Стойчо. Що за интерес от твоя страна пък да коментираш, Стойчо, ЦСКА и играчите ??? Изброил си доста юноши на които Младенов не даде шанс, колко от тях просперираха след това ? Единия играе в Берое по-рядко отколкото получваше шанс в ЦСКА, другия е в Локомотив, но той цял сезон си игра по времето, когато беше на Армията и не показа с нищо класа, която да го задържи в ЦСКА. И на какви млади играчи дава шанс твоя отбор ? Като погледна последните два мача, Краев е единствения млад взел участие в и то единия влиза като резерва. А сега толкова се говори за Краев, който направи един мач срещу отбор като Спартак и го вдигнахте в небесата.Видяхме какво стана с един подобен като Вутов, който търка скамейката на втория отбор на Удинезе за разлика от Ивайло Чочев, който все по-често попада в титулярите на Палермо. Специално за Карачанаков, какво да кажа... има някакъв талант, но не може да го развие. Има 5-6 запомнящи се мачове и то само заради головете му от нарушение, иначе нито пробивите си ги прави и асистенции му липсват. Та така, приятел и твоето тимче не използва юноши. Пък и това с налагането на българи, то като не става от тях нищо и като нямаме школи, бази какво да налагаме ? Само вижте едни Лудогорец, които сега са на мода с какви играчи стигнаха в Европа. Айде лека нощ и кошмарите със Стойчо да отминат, че неможе да спинкате;)

#3 Removed user 06.01.2015 01:40
Blue fire
22 Posts

Хахахаха туй да вие келипира победа над разпасаната команда на Левски ,обаче със Стойчо Стоев който се доказа във скромните отборчета като Минъор и Монатана да не спъне тройчо ?!!! Единствения му сиелн коз щ падне и тогава ще се сетите как стойчо е изгонил този и онзи и само куци коне с комисионни е докарал !!!Карата да не стане един от многото избягали заради Тройчо !!!!

#4 Liverpool92 06.01.2015 02:04
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

И как се е доказал Стойчо Стоев в Монтана или Миньор ? Винаги си проличава по коментарите кой е от ЦСКА и кой от другите. Първо каза,че налагате юноши, но с лека справка те опровергах. Сега ми говориш, че Стойчо Стоев бил голям треньор и само с лек поглед виждам какво е постигнал и в двата отбора. Подава си оставката след слаби игри. Вашия любим инжинер ще си измие ръцето и снего ако не попаднете в първата 6-ца... вземи кажи нещо свястно, че да може да ме излъжеш поне или да се направя, че ти вярвам. И още нещо - Победите над вечния съперник са гордост за твоя отбор.

#5 Removed user 06.01.2015 10:41
Blue fire
22 Posts

ще видим хората са казали на есен се броят пилците в този случай на пролет !!! Да няма пак оправданията на ревлъото нямам играчи , директивата ,луната ,земното притегляне ,галактиката (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) а до гонзо ако е умен ще остави Стойчо Стоев на спокойствие !!!Единствената причина никой да не скача на ревлъото са победите на Левски , обаче на пролет Лудогорец като се концентрират изцяло върху първенството тогава какво правим ???

#6 Removed user 06.01.2015 12:32
Falcons
1014 Posts

Аз разбирам Левски да се бори за титла,че да говориш за пилци и така нататък.Те може да не влязат в 6-цата,а гледат ЦСКА.Гледайте вашия отбор.А кое е геноцит незнам ама поне не сме си събличали тренера.:D :D :D

#7 Чаворселона 06.01.2015 19:02
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

През последните години избягвам подобни теми, ама в тая ще скоча за да кажа само едно - гонзо беше трагедия като футболист, а още по-голяма трагедия е като "ръководител"(chuckle), в тоя ред на мисли - да живее дуото гонзо-батков. Толкова "щастливи мигове" от българския футбол не съм получавал от (wasntme) , не помня от кога...:D

#8 В Ъ Л Ц И Т Е 06.01.2015 19:36
В Ъ Л Ц И Т Е
262 Posts
Since 22.05.2007

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>През последните години избягвам подобни теми, ама в тая ще скоча за да кажа само
едно - гонзо беше трагедия като футболист, а още по-голяма трагедия е като
"ръководител", в тоя ред на мисли - да живее дуото гонзо-батков.
Толкова "щастливи мигове" от българския футбол не съм получавал от ,
не помня от кога...</blockquote>
Абе любимец ви е Гонзо, май добре ви пердашеше за да сте толкова "щастливи". (beer) (beer) (beer)

#9 Liverpool92 06.01.2015 20:11
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

Това е единственото, което различава инжинера от всеки друг обикновен човек. Вкарал е на ЦСКА иначе като футболист кариерата му е като моята и на останалите алкохолни маняци :D

#10 Чаворселона 06.01.2015 20:26
Чаворселона
1449 Posts
Since 07.04.2010

Не Вълчо, никога не ме е правил "щастлив", по единствената причина, че в България твърдо бяха решили да го "направят" футболист. Ама от твърдо дърво, фина свирка не става. След като отиде по европата и особено като са помисли за треньор, лъснаха истинските му "качества" и основното му-позьор. Прави ме щастлив това, колко ЯСНО се виждат качествата му - 0.